Modell av Helsingborgs stad

MÅNADENS FÖRETAG

Här kan du läsa mer ingående om våra medlemsföretag. Varje månad kommer två medlemsföretag att få berätta mer om deras företag och varför de är medlemmar i Campus Vänner.

Kontakta oss om du också vill bli månadens företag!

NSR

Vi på NSR AB arbetar för att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi. Målet är att vara ledande och drivande i branschen samt en del i skapandet av ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle. Nordvästra Skånes Renhållnings AB ägs av sex nordvästskånska kommuner.

Vi är medlemmar i Campus Vänner: 
För att kunna följa akademin och dess utveckling samtidigt som vi är en länk för studenter till näringslivet.

Läs mer på nsr.se

Nederman

Nederman - Viskyddar människor, miljö och produktion mot skadliga föroreningar från industriprocesser. Med ökat fokus på hållbar produktion är Nedermans erbjudande mer efterfrågat än någonsin! Med över 70 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra industrier rena, säkra och normenliga. Vi erbjuder produkter och lösningar som uppfyller högt ställda krav och hjälper industrier effektivisera sin produktion, förbättra arbetsmiljön och minska miljöpåverkan. Nederman finns över hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg. 

Läs mer här: www.nederman.com

Wihlborgs

Wihlborgs är ett börsnoterat fastighetsbolag (A-listan) med verksamhet i Öresundsregionen där kontor och fastighetsbestånd finns på utvalda delmarknader i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Fastighetsportföljen utvecklas och förbättras ständigt genom försäljning, köp och förädling. Beståndet består av kommersiella fastigheter, den 30:e juni 2017 bestod beståndet av 289 fastigheter med ett marknadsvärde på 34,0 miljarder.

Vi är medlemmar i Campus vänner för att:

Vi anser det viktigt att utbildning har ett samarbete med näringslivet, då vi tillsammans kan lära oss av varandra och få nya infallsvinklar som kan gagna våra verksamheter.

Läs mer på wihlborgs.se

Gents

Gents har sedan 2007 hjälpt män uppgradera sin image. Med nordens största sortiment inom manlig livsstil har vi allt som behövs för den perfekta rakningen, det snyggaste skägget och den mest unika doften. Vår e-butik har mer än 3000 produkter, 30 000 kundbetyg och 200 000 kunder. I Helsingborg har vi två Barbershop’s där våra barberare klipper och rakar regionens trevligaste män. Med butiken på Väla kan vi stoltsera med Skandinaviens enda Perfume Bar.

Vi är medlemmar i Campus Vänner för att:

Genom Campus Vänner ser vi fram emot många roliga samarbeten med studenter inom alla verksamhetsområden som berör e-handel och fysisk butiksverksamhet. Vi är ett ungt team som sitter i moderna lokaler i Helsingborg där vi jobbar med spännande produkter, intressanta varumärken och vackra ting. Hoppas att vi hörs!

Läs mer på gents.se

Mikael Ottebrant, Verksamhetsledare
0708-314209
mikael.ottebrant@helsingborg.se

Frida Velin, Koordinator
0701-449025
frida.velin@helsingborg.se

Nyhetsbrev

Stäng meny