Modell av Helsingborgs stad

MÅNADENS FÖRETAG

Här kan du läsa mer ingående om våra medlemsföretag. Varje månad kommer två medlemsföretag att få berätta mer om deras företag och varför de är medlemmar i Campus Vänner.

Kontakta oss om du också vill bli månadens företag?

Wihlborgs

Wihlborgs är ett börsnoterat fastighetsbolag (A-listan) med verksamhet i Öresundsregionen där kontor och fastighetsbestånd finns på utvalda delmarknader i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Fastighetsportföljen utvecklas och förbättras ständigt genom försäljning, köp och förädling. Beståndet består av kommersiella fastigheter, den 30:e juni 2017 bestod beståndet av 289 fastigheter med ett marknadsvärde på 34,0 miljarder.

Vi är medlemmar i Campus vänner för att:

Vi anser det viktigt att utbildning har ett samarbete med näringslivet, då vi tillsammans kan lära oss av varandra och få nya infallsvinklar som kan gagna våra verksamheter.

Läs mer på wihlborgs.se

Gents

Gents har sedan 2007 hjälpt män uppgradera sin image. Med nordens största sortiment inom manlig livsstil har vi allt som behövs för den perfekta rakningen, det snyggaste skägget och den mest unika doften. Vår e-butik har mer än 3000 produkter, 30 000 kundbetyg och 200 000 kunder. I Helsingborg har vi två Barbershop’s där våra barberare klipper och rakar regionens trevligaste män. Med butiken på Väla kan vi stoltsera med Skandinaviens enda Perfume Bar.

Vi är medlemmar i Campus Vänner för att:

Genom Campus Vänner ser vi fram emot många roliga samarbeten med studenter inom alla verksamhetsområden som berör e-handel och fysisk butiksverksamhet. Vi är ett ungt team som sitter i moderna lokaler i Helsingborg där vi jobbar med spännande produkter, intressanta varumärken och vackra ting. Hoppas att vi hörs!

Läs mer på gents.se

ADRESS

Drottninggatan 7a
251 89 Helsingborg

KONTAKT

Mikael Ottebrant, Verksamhetsledare

mikael.ottebrant@helsingborg.se

Frida Velin, Koordinator
frida.velin@helsingborg.se

FÖLJ OSS
Stäng meny