Milleniumdialogen 22 maj – SOCIALA MEDIER, EMPLOYER BRANDING & REKRYTERING!

Milleniumdialogen 22 maj – SOCIALA MEDIER, EMPLOYER BRANDING & REKRYTERING!

SOCIALA MEDIER, EMPLOYER BRANDING & REKRYTERING

???????? (medverkan kräver anmälan!)

Snart är sommaren här! Det betyder att massor av nyutexaminerade studenter kommer ut på marknaden. Något som ställer krav både på de som söker arbete, men även på företagen som rekryterar och söker efter de bäst anpassade nya medarbetarna .

Till dig som företagare

Så, hur söker studenterna arbete? Vilka digitala kanaler använder de? Och hur ser de på Employer Branding, det vill säga, hur uppfattas de potentiella arbetsgivarna och vart söker sig studenterna?

Hur ska du som företag attrahera personerna med bäst kunskaper, som samtidig besitter de värdegrunder som går hand i hand med vad ditt företaget står för?  Genom rätt rekrytering kommer du som företag inte bara få en ny duktig medarbetare, utan även en ambassadör för ditt varumärke.

Till dig som student

Hur använder i sin tur företagen olika sociala medier för att säkerhetsställa att du som student är rätt person för arbetet? Hur hanteras ansökningarna som kommer in? Vad spelar din profil på Facebook för roll? Och vilken betydelse har egentligen Linkedin?

Genom Milleniumdialogen har ni möjlighet att under en och en halv timme möta några utvalda studenter/företag som kan berätta om hur de använder, tycker och tänker kring ovanstående.

Datum: 22 maj 
Tid: 16.00-17.30
Plats: Think Open Space, Bredgatan 11
För karta klicka här

Anmälan
Begränsat antal platser så första till kvarn

Företag: mikael.ottebrant@helsingborg.se

Student: team@campuswebb.se

Milleniumdialogen är ett samverkansprojekt mellan Lindholm & Co, Campus Webbyrå och Think Open Space med Campus Vänner som samarbetspartner.

Stäng meny