Resurs söker Trainee för våren 2019

Resurs söker Trainee för våren 2019

Vill du prova dina kunskaper innan du flyger fritt? Vi tror på dig. Vi tror att personlighet, engagemang och mod tar dig längst. Vi välkomnar dig att söka praktik eller annan verksamhetsförlagdutbildning hos oss. Är du driven, öppen och har stort kundfokus kommer vi att trivas bra tillsammans!

Kravet är att du är en del av ett utbildningsprogram på högskola/universitetsnivå eller yrkesutbildning som inkluderar praktik eller annan verksamhetsförlagd utbildning. Vi vill också att du har möjlighet att vara hos oss på heltid under minst 4 -12 veckor under våren 2019.

Men innan du söker, vill vi att du lär känna oss lite bättre.

Vem är vi?

Inom Resurs finns ett starkt driv att utveckla och utvecklas – vi vill ge dig de bästa möjligheterna att växa med oss. Därför lovar vi dig en arbetsplats med stort engagemang, där du får chans att testa nya idéer och vara med och påverka. Tempot är högt, vändningarna kan vara snabba och det är upp till dig att skapa din egen framgångssaga. Du får samarbeta i team med människor med olika bakgrund och erfarenhet, men alla med samma höga målsättning. Vi arbetar med ett kommunikativt ledarskap, där coaching och feedback är en viktig del av vardagen.

Vi vill stärka människor och ge dem förutsättningar att leva det liv de önskar – idag och imorgon. Detta gäller kunder och medarbetare – men även i samhället i stort. På Resurs får du vara en del av detta viktiga arbete.

Vi erbjuder!

  • En engagerad mentor som stöttar dig i ditt arbete
  • Introduktion till Resurskoncernens framgångsresa
  • Tydlig arbetsplan för din praktiktid
  • Självständigt lösa ett praktiskt case inom området
  • Personlighetsanalys och cv-tips från koncernens HR Business Partners

Trainee PR och Communications

Som trainee inom PR och Communications kommer du att få möjlighet att bidra i olika moment för planering, genomförande och uppföljning inom arbetet med PR, varumärkes- och organisationskommunikation. Du kommer också att arbeta i våra plattformar för mediebevakning och nyhets- och presskommunikation.

Vi söker dig som studerar strategisk kommunikation och har stort intresse för organisationers kommunikationsbehov. Vi ser gärna att du har ett intresse för detaljhandelsbranschen och samhällsfrågor och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från olika branscher.

Vid frågor, kontakta PR Manager Petra Byhmer petra.byhmer@resurs.se

Trainee Innesälj

Vill du bli en i vårt gäng? Nu har du möjlighet att prova , utveckla och förädla din försäljningsförmåga tillsammans med ett drivet team och engagerade ledare. Målet är att ge förslag på bättre låneupplägg för nöjda och långsiktiga kunder. Som innesäljare på Resurs Bank arbetar vi med både utgående och inkommande samtal. Vi erbjuder våra befintliga kunder en mer fördelaktig lånesituation med bättre ränta och månadskostnad genom att samla lån och krediter.

Som trainee inom avdelningen vill vi gärna att du bidrar med att utveckla våra produkter och affärer genom att reflektera och förmedla eventuella förslag till förbättring. Vi har ett högt tempo med dagliga säljutmaningar och alltid roligt tillsammans i gruppen!

För att trivas i gruppen är du trygg i dig själv och trivs med ständig kundkontakt. Du trivs i ett teamsammanhang, är kommunikativ och anser dig därmed ha lätt för att lyssna, förklara och informera till alla typer av människor.

Om vi trivs tillsammans finns stora möjligheter för sommarjobb på heltid. Vid frågor, vänligen kontakta Group Manager Miki Matic, miki.matic@resurs.se.

Trainee Credit Analyst

Vi söker dig som parallellt med dina studier vill utvecklas i en analytisk och bitvis tekniskt avancerad roll inom vår kreditfunktion. Under din traineetid hade du fått praktisk erfarenhet av att arbeta med kreditgivning och risk inom bank och finansvärlden. Du hade ingått i ett team med erfarna analytiker som ger support i ditt arbete.

Vi söker dig som är i slutet av din högskoleutbildning inom kvantitativa discipliner såsom statistik, matematik och IT. Vi vill även att du har en god logisk förmåga och trivs med att lösa problem med hjälp av teknik.

Traineeplatsen kan förläggas både i Borås och Helsingborg.

Om vi trivs tillsammans finns stora möjligheter för vidare arbete hos oss. Vid frågor, vänligen kontakta Group Manager, Credit & NPL Johan Mann johan.mann@resurs.se.

Välkommen med din ansökan senast 15 december. Tid för praktik anpassas efter ditt studieprogram.

Vi värdesätter!

Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com

Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, privatlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 5,7 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det andra kvartalet 2018 uppgick antalet anställda till 819 personer och låneboken till 26,6 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

Stäng meny