HEJ STUDENT!

Med hjälp av Campus Vänner kan Du som student på Campus Helsingborg på ett enkelt sätt få kontakt med företag i regionen och på så vis skapa värdefulla kontakter för både din studietid och för framtiden.

Genom våra mötesplatser har du som student en fantastisk möjlighet att ta del av företagarnas kunskap och erfarenheter om arbetslivet. Dessa möjligheter skapas genom vårt samarbete med ett flertal medlemsföretag från regionen, som kan erbjuda praktikplatser, extrajobb, hjälp med examensarbete och framförallt jobbmöjligheter efter avslutade studier.  Genom Campus Vänners mötesplatser skapas insikt och kontakter knyts för livet.

Studenter på föreläsning

Vill du se vilka företag som är medlemmar?

FORUM MÖTESPLATSER OCH AKTIVITETER

För att skapa bästa möjliga utbyte mellan Campus Helsingborg och det regionala näringslivet erbjuder Campus vänner
olika forum, mötesplatser eller aktiviteter för er att ta del av som medlem.

Värdeskapande möte i konferenssal

Frukostseminarium

Kom och njut av en god frukost, mingla med intressanta företag och lyssna till spännande och aktuella branschöverskridande ämnen Ett tillfälle att kunna hålla sig uppdaterade av senaste råd och rön och ett ypperligt forum för nätverkande.

14 mars är det dags för kommande frukostmöte där vi kommer att prata om entreprenörskap. För mer information och anmälan klicka här.

Stipendietagare visar sitt stipendium

Stipendieutdelning och nätverksträff

Du som blir beviljad stipendium blir inbjuden till en trevlig kväll med middag och nätverkande med ledande företag inom regionen. Under kvällen kommer du att på scen få ta emot ditt stipendium. Du får även möjlighet att lyssna på spännande föredrag och samtal så som emloyer branding och företagskultur, ledarskap och kommunikation. Under middagen sitter du blandat med spännande personer från näringslivet så som VD, HR-chef, affärsområdeschef eller regionsansvarig. Ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter.
Kommande stipendieutdelning sker den 2 maj

Mingel för omvänt mentorskap

Omvänt mentorskap

Vill du vara med och påverka framtida arbetsgivares syn på unga människor? I omvänt mentorskap får du möjligheten att vara mentor åt ledande personer i näringslivet. Företagen är nyfikna på hur du som student tänker kring hur ska man vara en attraktiv arbetsgivare, hur man man använda digitala medier för att nå ut, vad är viktigt för dig som student när du söker arbete. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att vara mentor kontakt oss på info@campusvanner.se.
Vill du läsa om andra studenters erfarenheter kring att vara mentor klicka här.

Studenter pratar om milleniumdialogen

Milleniumdialogen

Ett mindre forum för dialog mellan dig som student och företag om aktuella ämnen kring sociala- och digitala medier. Du får möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter och tankar till medverkande företag. Företagen vill få ny insikter och kunskaper om de olika begreppen och hur de kan använda dem i sina företag. Det kan handla om Instastories, Snapchat, Vlogging Influencers osv.
Ta del av reflektionerna från Milleniumdialogen som genomfördes med studenter från Campus och företagen Nestlé, Skandia Fastigheter och Folkuniversitetet genom att klicka här.

Studenter som blivit tilldelade stipendier

Stipendier

Har du tänkt att åka på en studieresa eller konferens? Har du planer på att genomföra ett projekt som gynnar flera av dina studiekamrater på Campus? Eller har du en idé om hur man kan föra samman näringslivet med studenterna på Campus? Som student på Campus Helsingborg har du möjlighet att söka stipendier som kan hjälpa dig under din studietid. Alla studenter och studentorganisationer vid Campus Helsingborg kan söka stipendium hos Campus Vänner!
För att läsa mer om stipendieverksamheten klicka här.

Studenter på nätverkslunch med företag

Nätverkslunch med ett företag

Ett kul och avslappnat sätt att få träffa ett företag på. Du får möjlighet att utöka ditt nätverk och bygga relationer med näringslivet. Håll utkik i våra sociala medier där vi publicerar spännande företag som gärna vill träffa dig som student. Du kan även skicka in en intresseanmälan så kan vi matcha ihop dig med ett företag.

Vill du träffa ett företag på en lunch så kontakta oss på info@campusvanner.se.

ADRESS

Drottninggatan 7a
251 89 Helsingborg

 
KONTAKT

Mikael Ottebrant, Verksamhetsledare
0708-314209
mikael.ottebrant@helsingborg.se

Frida Velin, Koordinator
0701-449025

frida.velin@helsingborg.se

Stäng meny