HEJ STUDENT!

Med hjälp av Campus Vänner kan Du som student på Campus Helsingborg på ett enkelt sätt få kontakt med företag i regionen och på så vis skapa värdefulla kontakter för både din studietid och för framtiden.

Genom våra mötesplatser har du som student en fantastisk möjlighet att ta del av företagarnas kunskap och erfarenheter om arbetslivet. Dessa möjligheter skapas genom vårt samarbete med ett flertal medlemsföretag från regionen, som kan erbjuda praktikplatser, extrajobb, hjälp med examensarbete och framförallt jobbmöjligheter efter avslutade studier.  Genom Campus Vänners mötesplatser skapas insikt och kontakter knyts för livet.

STIPENDIER

Tillgång till högre utbildning är en viktig faktor för att Helsingborgsregionen ska vara attraktiv för människor och företag. Campus Vänner vill bidra till Campus Helsingborgs konkurrenskraft och regionens utveckling i stort, bland annat genom att ge stipendier för att förstärka forskning, utbildning och det studiesociala livet vid Campus Helsingborg.

Två gånger om året delar vi ut stipendier till studenter och personal på Campus Helsingborg. Stipendierna delas ut av Campus Vänners styrelse och stipendierna kan t.ex. beröra följande projekt:

– Studieresor
– Deltagande i konferens eller motsvarande
– Arrangemang såsom seminarier och föreläsningar
– Inköp av utrustning/inventarier

Läs mer om stipendier

 

VEM KAN ANSÖKA OM STIPENDIER?

– Studenter som studerar vid Campus Helsingborg
– Studentorganisationer vid Campus Helsingborg
– Personal vid Campus Helsingborg

ADRESS

Drottninggatan 7a
251 89 Helsingborg

KONTAKT

Mikael Ottebrant, Verksamhetsledare
mikael.ottebrant@helsingborg.se

Frida Velin, Koordinator
frida.velin@helsingborg.se

FÖLJ OSS
 
Stäng meny