Så här fungerar det

Är du intresserad av att söka ett utlyst uppdrag? Läs då igenom detta för att få mer information eller tips kring vad som krävs när du ska söka ett uppdrag. 

1. Hitta ett intressant uppdrag bland de utlysta uppdragen.

2. Skicka en ansökan med en presentation av dig själv och dina tankar kring uppdraget till kontaktpersonen som står i uppdragsbeskrivningen. Skicka även en kopia av din ansökan till info@campusvanner.se. För att försäkra att ditt ärende tas hand om i god tid rekommenderar vi att du även ringer till kontaktpersonen för projektet.

3. Vid stort intresse är det upp till uppdragsgivaren att välja vilken student som erbjuds uppdraget.

4. Om uppdraget gäller praktik eller uppsats ska du och kontaktpersonen för uppdraget boka in ett möte där ni diskuterar projektet och kommer överens om hur det kommande arbetet ska fungera. Vill uppdragsgivaren att du gör en populärversion av en uppsats får ni själva komma överens om villkoren för detta. Vi rekommenderar att du diskuterar detta med kontaktpersonen innan uppsatsarbetet påbörjas.

5. Om uppdraget är kopplat till din utbildning bör du som student diskutera med din akademiska handledare kring ämnet och göra upp en plan för arbetet innan uppsatsskrivandet påbörjas.

6. När uppdraget är klart vill vi gärna att du skickar resultatet till info@campusvanner.se

Skulle du vilja presentera din färdiga produkt för uppdragsgivaren, brukar det vara väldigt uppskattat. Detta diskuterar du med din kontaktperson för projektet.

Lycka till! 

Sök uppdrag

Vill du se vilka uppdrag som finns att söka?
ADRESS

Drottninggatan 7a
251 89 Helsingborg

 
KONTAKT

Mikael Ottebrant, Verksamhetsledare
0708-314209
mikael.ottebrant@helsingborg.se

Frida Velin, Koordinator
0701-449025

frida.velin@helsingborg.se

Stäng meny