Badvärdar till säsongen 2019 – Helsingborgshem

Badvärdar till säsongen 2019 – Helsingborgshem

På Drottninghög ligger Helsingborgshems härliga friluftsbad som är en oas för alla badsugna barn och vuxna! Här kan du mellan maj och augusti varje år koppla av med ett svalkande bad eller en fikapaus på gräsmattorna runt bassängerna. Du behöver inte vara hyresgäst hos Helsingborgshems för att få simma och bada här, inträdet är gratis för alla. Badanläggningen består av en 25-metersbassäng och en liten plaskbassäng för de allra minsta.

Arbetsuppgifter

Som badvärd är du Helsingborgshems ansikte utåt. Din huvudsakliga uppgift är att få alla besökare att känna sig välkomna och du ansvarar för driften, tryggheten och säkerheten på badet. Du har ett högt servicefokus och ger ett gott bemötande till alla som besöker badet. Våra medarbetare arbetar utifrån bolagets värdegrund: vi vågar, vi utvecklar och vi bryr oss.

Vi erbjuder simskola ett par veckor på sommaren där du kommer få möjlighet att hjälpa till. Dagar när vädret är mindre badvänligt och innebär färre badgäster kommer du att hjälpa till ute på området tillsammans med övriga teamet på Drottninghög.

Tjänsten innebär schemalagt arbete på vardagar och helger från slutet av april till början av september.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning. Har du tidigare erfarenhet som badvärd eller siminstruktör är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande.

För att bli badvärd måste du ha fyllt 18 år, ha goda simfärdigheter och god kondition.

Obligatorisk poollivräddarutbildning 

Säkerheten är mycket viktig för oss. Därför är ett absolut krav för att bli aktuell för tjänsten att du genomför och godkänns i den poollivräddarutbildning som är obligatorisk som ny badvärd hos oss. Utbildningen ger dig gedigen kunskap i kommande uppgift som badvärd.

Datum för denna är fredag till söndag, 12-14 april. Utbildningsort är Helsingborg.

Exempel på moment som kommer att testas av inom ramen för utbildningen:

• Utan simglasögon kunna plocka upp ett föremål från botten (2 meter).
• Simma 500 meter bröstsim.
• Simma 200 meter ryggsim.
• Flyta 100 meter eller i fyra minuter.
• Vattentramp 100 meter eller i fyra minuter.
• Djupdykning; djup 2 meter, två gånger från vattenytan och två gånger från kant.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har passion för service, människor och trygghet. Du är empatisk, lugn och trygg i dig själv och ditt arbetssätt. Och du möter människor med nyfikenhet och respekt. Som person är du utåtriktad och kommunikativ, med en positiv och lyhörd inställning. Du kommer att arbeta i team med andra badvärdar och god samarbetsförmåga är därför viktigt.

Ett viktigt inslag i tjänsten är säkerhet. Våra badvärdar finns på plats för att ge besökarna en trygg och trivsam upplevelse. Vi söker därför dig som har ett högt säkerhetstänk och är mycket ansvarstagande som person. Du är beslutsam och initiativtagande med stort tålamod och gott omdöme.

Intervjuer
Intervjuer är planerade till den 21 februari samt under vecka 9.
Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Arbetsgivare: Helsingborgshem AB
Ort: Helsingborg
Titel: Badvärd
Heltid / Deltid: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb

Drottninggatan 136 B, 25433 Helsingborg

Hanna Johansson
042-208000
Läs annonsen på Helsingborgshem.se
Stäng meny