Framtidens hållbara arbetsplatser

Framtidens hållbara arbetsplatser

Välkomna på årets sista digitala nätverksfrukost med Campus Vänner.

Året 2020 är ett år vi sent kommer glömma och har satt de flesta av oss på prov. Ingen verksamhet är sig lik och många har gjort permanenta förflyttningar. Det pratas om det nya normala när allt väl har lagt sig, men vad är egentligen det?

Distansarbete och mer flexibla arbetsplatser har präglat många företag detta år och frågan är ju om det kommer fortsätta i samma utsträckning även senare. Är det så här de flesta arbetsplatser kommer behöva se ut framöver för att locka nya talanger i framtiden och hur skapar man en hållbar arbetsmiljö när stor del av personalen sällan träffas fysiskt? Campus Vänner har bjudit in Wellbefy för att prata om detta och varför man som företag bör jobba med detta aktivt. Vad är nyckelfaktorerna för ett smart ledarskap i denna fråga?

Då vi inte kan nätverka som vanligt innan och äta frukost tillsammans så kommer vi istället erbjuda möjligheten att göra detta efter föredraget i mindre grupper. Ni får väldigt gärna stanna kvar efter och diskutera morgonens ämne och samtidigt lära känna nya studenter och företag.

Anmäl dig här: https://sv-se.invajo.com/event/campusvänner/framtidenshållbaraarbetsplatser

Anslut här: https://us02web.zoom.us/j/87317450372?pwd=UjIyUE9vOENjaEVrZTVzdG5RRkYwZz09

Hoppas vi ses!

Mvh
Campus Vänner

 

”Wellbefy är utvecklare av ett pulsmätningsverktyg som hjälper er att enkelt mäta och följa upp medarbetarupplevelsen. I jämförelse med mer traditionella medarbetarundersökningar så är pulsmätningar mer frekventa vilket gör det lättare att identifiera utmaningar och styrkor och sätta in rätt punktinsater på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Wellbefy har en stark vision om att verktyget ska vara för hela organisationen. Som vi alla vet, kulturen sitter inte i väggarna den sitter i människorna. Alla ska kunna vara med i skapandet av en organisation som mår och går bra!”

 

Stäng meny