GENTS söker lager & kundtjänstmedarbetare

GENTS söker lager & kundtjänstmedarbetare

Extraarbete för student – lager & kundtjänstmedarbetare 

På Gents kontor och lager i Helsingborg arbetar idag 17 personer med att ge våra 200 000 kunder över hela världen bästa tänkbara sortiment, service och upplevelse. Våra kunder är vårt allt. Det är de som styr vårt företag och som driver utvecklingen. Nu behöver vi någon som tar hand om dem på det allra bästa sätt som finns.

Om Gents
Gents.se har det största sortimentet inom manlig livsstil. Allt du behöver inom rakning, skägg, mustasch och hudvård. Vi väljer tillsammans med våra barberare ut de bästa produkterna från leverantörer över hela världen. I vår internetbutik finner du fler än 3.000 premiumvaror för hud, hår och skäggvård. Dofter från internationella parfymhus och verktygen som vårdar din garderob. Dessutom guider, information och inspiration.

Om tjänsten
Vi söker dig till vårt lager och kundtjänst som levererar service i världsklass och som sätter kunden främst. Du har gärna ett intresse för rakning, hudvård, parfym. Du kommer guida kunderna fram till deras bästa köp och upplevelse. Vi utvecklar nu vår kundtjänst och ökar upp öppettiderna för vår kundtjänst.

Kundtjänstarbetet går ut på svara på mail, telefon, recensioner och annan kundtjänst. Lagerdelen består pack & plock samt inleveranser. Förutom detta tillkommer övriga arbeten som SEO, produktoptimering mm.

Arbetstiden är främst kvällar och helger på plats på kontoret på Väla Södra (vid NetonNet).

Du bör vara självgående och trivas med att lösa uppgifter och ta eget ansvar.

För frågor kontakta rikard.axelsson@gents.com

 

Stäng meny