Medarbetare till IT-team för globalt bolag

Medarbetare till IT-team för globalt bolag

Arbeta hos oss

Nu finns det en möjlighet att få vara en del i ett snabbt växande företag. Är du i början av din karriär och vill få arbetserfarenhet samtidigt som du studerar kan du nu bli en del av IT-teamet på Nederman. Du kommer att jobba 1-2 dagar i veckan och vara delaktigt i det vardagliga arbetet med syfte att stötta IT-teamet i varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av:

  • Arbeta med diverse systemlösningar som SharePoint, ERP m.m.
  • Support i helpdesk
  • Dokumentation och test av systemlösningar
  • Systemmanualer till slutanvändare
  • Förstå och utvärdera nya lösningar
  • Processanalys

För att lyckas med rollen krävs det att du ska kunna arbeta i en internationell miljö, då Nederman är ett globalt företag kommer du att ha kontakt med verksamheten båda inom och utanför Sverige. Koncernspråket är engelska och stor del av all kommunikation kommer att ske på engelska därför är det också ett krav på goda kunskaper inom engelska.

Din profil Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Du ska vara en team-worker och kunna hålla många bollar i luften då arbetsuppgifterna kommer att vara varierade. Vi ser att du är på ditt sista år inom en IT utbildning.

Detta erbjuder vi dig

Ett snabbt växande företag i en internationell miljö med kontakt både inom och utanför Sverige. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i ett trevligt team där teamkänsla prioriteras. Här kommer du också få vara en del av Nedermans spännande digitala resa. Det är en flexibel tjänst men du bör kunna arbeta 1-2 dagar i veckan.

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Helsingborg

Tycker du att det låter intressant skickar du senast den 15/10 ett personligt brev och CV till emma.karlsson@nederman.com

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta Kristian Lexander kristian.lexander@nederman.com

Fakta om Nederman Group

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 1900 anställda.

Läs mer på nedermangroup.com

Stäng meny