Näringsliv + studenter = hållbarhet

Välkomna till höstens första nätverksträff!

Våren erbjöd dessvärre inte många tillfällen att träffas men efter att ha lyssnat av lite bland våra medlemmar och studenter så har vi tagit ett beslut att försiktigt smyga igång hösten med en mindre fysisk träff. Självklart kommer vi göra allt vi kan för att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi vill att du som deltar ska känna dig säker och att alla på plats respekterar varandras utrymme. Vi vet att vissa har meddelat att de endast vill delta digitalt även under hösten och för att ni inte ska missa detta så kommer vi spela in morgonens möte eller alternativt streama och dela det via vår sociala kanaler.

Detta innebär också att vi kommer behöva begränsa antalet platser denna gång till max 20 personer till det fysiska mötet. Så först till kvarn gäller! Vi kommer utvärdera våra event hela tiden under hösten och följa utvecklingen för att se hur det kan bli längre fram i höst.

Vi kickar igång hösten med fokus på hållbarhet. Ett tema som kommer vara återkommande under några av höstens aktiviteter där vi kommer titta på hållbarhet från olika perspektiv. Vi gästas av Bo Nilsson från A Sustainable Tomorrow som kommer ge oss en inblick i varför hållbarhetsarbete är så viktigt för samhället och varför företag behöver jobba med detta aktivt.

Vi kommer även få möjlighet att lyssna på Wihlborgs och HETCH som kommer genomföra ett projekt inom hållbarhet tillsammans med studenter på Campus via det samarbete med Miljöbron som vi presenterade i våras.

Har du, precis som vi, saknat möjligheten att interagera med företag och studenter? Anmäl er så snart som möjligt.

OBS! Ni måste anmäla er på länken nedan! OBS

https://sv-se.invajo.com/event/campusvänner/näringslivstudenterhållbarhet

Vi kommer att servera frukost från 07.30 och vi börjar föreläsningen kl 08.00.

Hoppas vi ses där!

Mvh

Campus Vänner

Stäng meny