Nätverksträff – Innovationshubbar

Nätverksträff – Innovationshubbar

Varmt välkommen till Nätverksträff tillsammans med Lindab Innovation Hub!
Äntligen är vi tillbaka med de fysiska träffarna och möjligheten att nätverka på riktigt igen! Äntligen kan företag och studenter åter utbyta kunskap och inspireras av varandra!
Att lyfta ut sin innovationsavdelning från företaget är något som har blivit allt vanligare att göra. Som en innovationshubb lokaliserad i en miljö som gynnar arbetet eller i ett helt nytt bolag. Det kan handla om att flytta fokus mer på innovationsarbetet, frigöra resurser, ta bort flaskhalsar mm. Vad kan det innebära för ett företag att göra detta och vilka möjligheter och hinder skapas?
Lindab och Lindab Innovation Hub kommer ta oss igenom hur deras resa sett ut, hur de jobbar idag och vad de har lärt sig under denna tid. Ingen väg är den andra lik men om du är nyfiken på att veta mer om detta, är det ett ypperligt tillfälle att ställa massor av frågor till någon med erfarenheter av processen.
Vi träffas på Prismas entréplan för mingel och fika från 14.30 och sedan startar programmet 15.00.
Du tar dig enkelt till Prisma över den nya Varvsbron från Helsingborg C eller direkt från Campus via en kort promenad till Oceanhamnen.
Kostnadsfritt för dig som student.
Vi ses!
Mvh
Campus Vänner
Stäng meny