NY ORDFÖRANDE I CAMPUS VÄNNER

NY ORDFÖRANDE I CAMPUS VÄNNER

Hans Nelson som har varit ordförande i Campus Vänner sedan februari 2014 lämnar uppdraget.

”Jag har bestämt mig för att fokusera på mitt företag reklambyrån AddEmotion. Därmed har jag också tagit beslutet att hoppa av som ordförande för Campus Vänner. Jag brinner fortfarande för Stadens och Campus utveckling och kommer att göra vad jag kan för att denna region skall fortsätta att utvecklas”, säger Hans Nelson.

Ny ordförande blir Kristina Jarring som de senaste tre åren har varit ledamot i styrelsen. Kristina arbetar som professionell styrelseledamot och två av hennes uppdrag i regionen är ordförande för Helsingborgs Citysamverkan och ledamot i Brännbornföretagen.

”Jag känner ett stort engagemang för Campus Vänner. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga utbyte och samverkan mellan Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Jag ser fram emot att fortsätta detta viktiga arbete”, säger Kristina Jarring.

ny-logga-campus-vanner

Campus Vänner är en ideell förening som bildades 2010 med syfte att bidra till Öresundsregionens bästa utväxling mellan universitet och näringsliv.

Stäng meny