top of page

Hur får jag jobbet?

Kom och lyssna på Marie Norén, VD och grundare av den moderna rekryteringsfirman Gigstep. Hon har många års erfarenhet av coaching, rekrytering, arbetsmässor och föreläsningar samt har även flera gånger blivit nominerad och kommit tvåa på ”Årets Tillväxtentreprenör” av Tillväxt Malmö. Marie delar med sig av sina bästa tips och råd: Vad vill egentligen arbetsgivare ha? Vad menas med mjuka värden? Hur vässar jag min Linkedinprofil? Vad ska jag tänka på inför arbetsintervjun? Hur utformar jag mitt CV bäst?

Nu har du som student chansen att lyssna på ”Hur får jag jobbet?” onsdag 7 december kl.17-19 på Helsingborgs stadsteater. Vi bjuder på en härlig och givande kväll med lite lättare tilltugg. (Föreläsningen är på svenska.)

Anmäl dig på länken senast 5/12 kl.12.00: https://forms.gle/xZoTUi52zjj6F824A

Välkomna önskar Helsingborgs stad och Campus Vänner

Commentaires


bottom of page