Resurs söker studenter för IT Exjobb

Resurs söker studenter för IT Exjobb

Vill du prova dina kunskaper innan du flyger fritt? Vi tror på dig. Vi tror att personlighet, engagemang och mod tar dig längst. Vi välkomnar dig att söka exjobb för våren 2019 hos oss! Men innan du söker, vill vi att du lär känna oss lite bättre.

Vem är vi?
Inom Resurs finns ett starkt driv att utveckla och utvecklas – vi vill ge dig de bästa möjligheterna att växa med oss. Därför lovar vi dig en arbetsplats med stort engagemang, där du får chans att testa nya idéer och vara med och påverka. Tempot är högt, vändningarna kan vara snabba och det är upp till dig att skapa din egen framgångssaga. Du får samarbeta i team med människor med olika bakgrund och erfarenhet, men alla med samma höga målsättning. Vi arbetar med ett kommunikativt ledarskap, där coaching och feedback är en viktig del av vardagen.

Vi vill stärka människor och ge dem förutsättningar att leva det liv de önskar – idag och imorgon. Detta gäller kunder och medarbetare – men även i samhället i stort. På Resurs får du vara en del av detta viktiga arbete.

Vi erbjuder!

  • En engagerad handledare som stöttar dig i ditt arbete
  • Kompetensstöd från kollegor med hög kompetens
  • Introduktion till Resurskoncernens framgångsresa
  • Placering på vårt huvudkontor i Helsingborg eller IT-kontor i centrala Malmö
  • Vi använder tekniker som RPG, Java, PHP, JS, React, Angular/TypeScript, Git, Spring, Docker, OpenShift, mm.
  • Frukost varje morgon – med riktigt bryggkaffe, såklart!

Kravet är att du är en del av ett utbildningsprogram på högskola/universitetsnivå eller yrkesutbildning som inkluderar exjobb.

Vi föreslår två områden för exjobb, notera i din ansökan vilket av områdena som du är intresserad av. Området konkretiseras gemensamt av dig och din handledare utifrån krav i utbildningsprogram.

Publik heartbeat/status dashboard

Bygga en tjänst som regelbundet anropar våra publika tjänster i norden.
Bygga front-end för att visa status på de dessa.
Hosta denna lösning i cloudmiljö.


Ny webbklient för banksystemet

Bygga en POC på en skalbar webbklient för att ersätta befintlig.
Undersöka om bygga nytt API-lager eller komplettera befintligt.
Utvärdera front-end-ramverk för framtidssäkra.

Övrigt: Vi vill ha din ansökan senast 12 december. Vid frågor kontaktar du IT Development Manager tobias.friberg@resurs.se

Vi värdesätter!
Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com

Contact person

Tobias Friberg
IT Development Manager

Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, privatlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 5,7 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det andra kvartalet 2018 uppgick antalet anställda till 819 personer och låneboken till 26,6 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

Stäng meny