Sales Coordinator till globalt bolag

Sales Coordinator till globalt bolag

Arbeta hos oss

Nu finns det en möjlighet att få vara en del i ett globalt företag. Studerar du något inom logistik, IT eller ekonomi  finns det nu en möjlighet att arbeta deltid som Sales Coordinator/Order Handling Assistant.

Dina arbetsuppgifter består av:

  • Hantera inkommande order från distributörer och partners till Nederman Distribution Sales, huvudsakligen från länder i Östeuropa.
  • Boka order i affärssystemet Microsoft AX till våra tillverkningsenheter i Sverige, Polen och Tyskland.
  • Följa upp leveranstid från tillverkningsenhet och bekräfta order till kund/distributör samt sköta fakturering av levererade order.
  • Ta fram försäljningsstatistik för beslutsunderlag.

Vi söker dig som är student och har erfarenhet av att hantera ett affärssystem (ERP system). Du ska vara van vid att arbeta på engelska då all kommunikation sker på engelska, samt ha goda kunskaper i Excel.

Din profil Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du flexibel, har en bra problemlösningsförmåga samt är noggrann.

Detta erbjuder vi dig

Ett växande företag i en internationell miljö med kontakt både inom och utanför Sverige. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i ett trevligt team på 4 personer där teamkänsla prioriteras.

Start: Omgående
Omfattning: Deltid, vid arbetstoppar ofta i slutet av månaden. Uppskattningsvis ca. 40 timmar i månaden vilket är något som kan diskuteras.
Placering: Helsingborg

Intervjuer kommer att ske löpnade så skicka in din ansökan redan idag till magnus.johansson@nederman.com

Vid frågor rörande tjänsten kontakta Magnus Johansson, Director EMEA, magnus.johansson@nederman.com

Fakta om Nederman Group

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 1900 anställda.

Läs mer på nedermangroup.com.

Stäng meny