Sommarvikarier till Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen
Äldre kvinnor på Åbräddens äldreboende sommaren 2015. Samtyckesavtal finns i SLF:s diarium.

Sommarvikarier till Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen

Klippans kommun söker sommarvikarier

Arbetsplatsen

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: ”Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!”
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation.
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen? Vi har vikariat inom flera verksamheter.

LSS-boende: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du är ett stöd för brukaren i hemmet och i brukarens aktiviteter. Arbetet sker på oregelbundna tider vilket innebär att du arbetar kvällar, helger och nätter.
Personlig assistans: Här arbetar du med allt förekommande i brukarnas vardag. Du arbetar i brukarens eget hem och är brukarens stöd till att klara sin vardag och sina aktiviteter. Du arbetar ofta ensam och arbetet sker på oregelbundna tider vilket innebär att du arbetar kvällar, helger och nätter.
Korttidsvistelse för barn och ungdom LSS: I vår korttidsverksamhet tar vi emot barn och ungdomar för miljöombyte och avlastning. Vi tar även emot barn/ungdomar som fyllt 12 år och är beviljade korttidstillsyn då vårdnadshavaren arbetar eller studerar.
Äldreomsorgen: Att arbeta inom hemtjänst innebär att man besöker vårdtagare och utför biståndsbedömda insatser utifrån vårdtagarens speciella behov, ensamarbete förekommer. I särskilt boende arbetar du på något av Klippans kommuns boende. Arbetet innebär att genomföra stöd, service och omvårdnad till de boende. Arbete sker även på kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har omvårdnads-, social- eller pedagogisk utbildning alternativt
pågående studier inom adekvat gymnasie- eller högskoleutbildningar.
Du ska ha fyllt 18 år.
Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav.
Vi vill att du ska ha god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, god datorvana, trevligt bemötande och sätter vårdtagarens/brukarens behov i fokus. Förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar är viktigt. Att arbeta utifrån vår värdegrund är självklart för dig. Stor vikt lägg vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Vi kommer ha löpande rekrytering under ansökningstiden.

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Heltid / deltid,

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Arbeta under våra två sommarperioder Period : 18/6-15/7 Period 2: 16/7-12/8 Minst en period av dessa bör man jobba, gärna båda perioderna
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Bemanningen Telefon 0435-28070

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28000

Ansökan

Vi tar emot ansökan via Offentliga Jobb: Ansök

Ange referens: A744998
Sista ansökningsdag: 2018-05-16

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen – Avdelningen för Äldreomsorg

Stäng meny