Stipendieutdelning och nätverksträff 24/4

Välkommen till årets stipendieutdelning och nätverksträff!

Campus Vänner kommer under kvällen att dela ut stipendier. Vi bjuder på mingel med näringsliv och studenter, en härlig buffé och dryck samt intressanta diskussioner.

jesperfalkheimer.jpg

Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation och chef för sektionen för Forskning, samverkan och innovation (FSI) vid Lunds universitet gästar oss och talar om ämnet ” Say yes to the mess – om ledarskap i takt med tiden”. Jesper var rektor för Campus Helsingborg 2011-2016.

Strategisk improvisation är ett nytt sätt att tänka och agera för ledare som behöver agera mer i takt med sin tid och omgivning. Det är en ledningsfilosofi inspirerad av musikens värld som ger organisationer möjlighet att framgångsrikt balansera det konstanta med förändring och ekonomisk lönsamhet med samhällsansvar. Detta i en tid som präglas av en ökande osäkerhet och tidspress.

Jesper Falkheimer delar med sig av konkreta och forskningsbaserade råd om hur strategisk improvisation kan gynna ledarskap i vår tid. Utgångspunkten är boken Strategisk improvisation – Ledarskap för samhällsaktörer som han skrivit tillsammans med Katarina Gentzel Sandberg och som publiceras i april. En bok förankrad i omvärldsanalyser och praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare och samhällsaktörer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor samt ett 20-tal intervjuer med allt från Stefan Hector, chef för polisen/NOA, Cilla Benkö, VD på Sveriges Radio till en chefskock och en chefsbarnmorska.

  • Anmäl dig redan idag men senast den 17 april. Ta gärna med dig en kollega!
  • I samband med din anmälan godkänner du att bilder som tas på dig under eventet får användas i Campus Vänners kanaler.

Välkommen hälsar styrelsen i Campus Vänner

Kristina Jarring Lilja, Göran Andersson, Annika Dolk,
Johan Kallin, Johan Karlefors, Annette Melander Berg,
Emma Nilsson, Annika Olsson, Anders Williamsson

Stäng meny