Swedbank söker studenter som vill jobba extra i Helsingborg

Swedbank söker studenter som vill jobba extra i Helsingborg

Brinner du för kundservice och har god social kompetens? Är du initiativrik och har ambitionen att överträffa kundens förväntan? Då kan detta vara ett jobb för dig.

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba extra under terminen. Du jobbar vardagar ca 10 timmar/vecka. Under sommaren finns möjlighet till sommarjobb och vi vill att du jobbar under jul/nyår.
Då kundnöjdhet är vårt största fokus blir ditt uppdrag som rådgivare hos oss att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster samt guida kunder i våra digitala kanaler. Det är viktigt att du i varje samtal skapar ett förtroende som leder till långsiktiga relationer och till att kunden har en sund och hållbar ekonomi över tid.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du brinner för kundservice och har god social kompetens. Du är driven, effektiv och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är stresstålig och klarar av att arbeta självständigt.

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där du ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass där vi strävar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Sista ansökningsdag: 2018-12-31
Arbetsplats/placeringsort: Helsingborg/Höganäs – 2018-12-12
Kontaktpersoner: Chef: Magnus Morell +46 4 2280838
Avdelning: Södra Regionen
Med 4 miljoner privatkunder och 300 000 företagskunder är Svensk bankverksamhet Swedbanks största affärsområde. Tillsammans med sparbankerna erbjuder vi kunderna många fysiska mötesplatser, ett dygnet runt-öppet kundcenter och bankens digitala kanaler.
För mer information och andra tjänster gå in på swedbank.se/ledigajobb
Sök tjänsten
Stäng meny