top of page

Campus Vänner välkomnar Robin Nilsson som ny Verksamhetsledare

Välkommen till Campus Vänner! Vad intresserade dig för posten? Jag har en stark bakgrund här. Jag studerade på Campus, och jag har på olika sätt jobbat med att utveckla regionen sedan jag tog min examen. Jag vill att regionen ska vara i framkant, den har gett mycket och jag vill fortsätta ge tillbaka. Campus Vänner är ett fantastiskt verktyg för att utveckla regionen, det är ett roligare och mer avslappnat nätverk än många andra. Vi vill ju skapa en lättare atmosfär där människor kan mötas. Hur ser du på Campus Vänners framtid, var vill du lägga fokus? Campus Vänners huvudmål är att öka dialogen mellan studenterna och företagen. Vi har en bra grund idag och den vill jag bygga vidare på. Jag ser Campus Vänner som ett av de viktigaste nätverken i hela regionen, en bra relation mellan studenter och näringsliv skapar en attraktiv region nu och framöver. Det är också nödvändigt för att lösa många företags kompetensförsörjning framöver och ett måste om företagen ska kunna fortsätta utvecklas. Campus Vänner har även en viktig roll när det gäller att visa vad regionen kan erbjuda för att se till att kompetensen stannar kvar. Jag välkomnar engagemanget från båda hållen, om man vill höra av sig är det bara att göra det! Hur vill du att ditt första år ska se ut? Jag ser fram emot att lära känna alla existerande medlemsföretag för att knyta nya relationer och få in fler företag att samarbeta med. Framförallt vill jag öppna upp för mer dialog med våra nuvarande medlemmar för att se över hur Campus Vänner kan bli bättre framöver och hur vi kan skapa samarbeten med de som redan valt att engagera sig. Det ska även bli kul att lära känna studenterna på nytt igen! Jag tycker det ska bli riktigt roligt att få röra mig på Campus igen, då jag trivdes så bra där under mina studier. Ett fokusområde för mig kommer vara att försöka skapa ett mervärde för Campus, näringslivet och studenterna som engagerar sig i Campus Vänner samt att fortsätta skapa möjligheter för studenterna under och efter studier. Jag är mycket spänd på vad Campus Vänners riktning blir detta år. Det ska bli kul att få vara med och påverka den. Låter spännande! Vi avslutar med en vanlig fråga ställd av studenterna på Campus – har du några tips? Börja nätverka tidigt, engagera er! Campus Vänner har mycket att erbjuda er så använd oss. Se till att komma i kontakt med företag som intresserar dig tidigt, antingen genom att kontakta dem själv eller ta hjälp av Campus Vänner. Allt handlar om att bygga ditt varumärke. Se er utbildning som ett verktyg, ett starkt verktyg som du kommer ha mycket hjälp av, men du måste själv komma på hur du ska använda dem. Campus Vänner kan hjälpa dig med det! Välkommen Robin!

Comments


bottom of page