top of page

Vi välkomnar Helsingborg Convention & Event Bureau som nya medlemmar!

Vi hjälper dig som arrangör! Vi på Helsingborg Convention & Event Bureau är  experter på vår hemstad – och vi vet vilka möjligheter Helsingborg har att erbjuda. Vi sätter professionalitet, kvalitet och genuint engagemang i främsta rummet.  Vår ambition är att du ska spara tid och kraft när din kongress planeras. Glädje, engagemang och stöd genomsyrar vårt arbete, från start till uppföljning. Av erfarenhet vet vi att detta skapar extra trygghet, möjlighet att utveckla evenemanget och ger en kvalitetssäkring för dig som värd. Helsingborg, till skillnad från de större städerna, har möjlighet att lyfta fram evenemang på ett tydligt sätt. Här kan du som arrangör väcka nyfikenhet och göra avtryck i staden och stadskärnan och på så vis skapa en större synlighet för just ditt möte eller evenemang. Vårt erbjudande

  1. Vi hjälper er att arrangera site inspection i Helsingborg där ni får möjlighet att se och uppleva på plats.

  2. Vi hjälper er att föreslå sociala program och/ eller kringaktiviteter. När det är dags att genomföra kan vi ordna turistinformation på plats och ibland också en turistinformatör om behovet finns.

  3. Vi ger er också möjligheten att nyttja lokal- trafiken till rabatterade priser för att underlätta för deltagarna att uppleva hela Helsingborg på ett smidigt sätt.

  4. Vi erbjuder möjlighet till en högtidlig mottagning på Rådhuset.

  5. Vi hjälper er att uppskatta ert behov och preliminärboka hotellrum och möteslokaler.

  6. Vi tillhandahåller presentationsmaterial om Helsingborg Varför vill vi bli medlemmar i Campus vänner?

Campus Helsingborg med sina fakulteter samt Campus Vänner och dess medlemmar är strategiskt viktiga för oss i vårt arbete med att värva möten och kongresser till Helsingborg som kan bidra till att stärka stadens varumärke både nationellt och internationellt.

Genom ett framtida samarbete ser vi möjligheter att dra nytta av all den kunskap som finns på universitetet om hur vi kan fortsätta att marknadsföra Helsingborg som en hållbar och fantastisk mötes- och evenemangsstad.Vi ser mycket fram emot att vara en del i nätverket! Varmt välkomna till Campus Vänner!

Comments


bottom of page